Voedingsadvies is honderd procent maatwerk.

Wat wil je ermee bereiken?
Voor de meeste mensen zal dat toch afvallen zijn, maar wat bedoelt men precies met afvallen?
Gewicht verliezen op de weegschaal betekent niks als je er in de spiegel niet beter uit gaat zien, en wat heb je aan vochtverlies of nog erger, wat heb je aan spierverlies, terwijl je eigenlijk toch echt vetverlies wilt bereiken.
Juist om deze redenen is een goed uitgebalanceerd voedingsschema zo ontzettend belangrijk.

Elk dieet werkt en elke dieet werkt niet – wat bedoel ik daarmee?
Elk rigoreus dieet waar je flink schrapt in je calorie inname zal in het begin direkt duizelingwekkende resultaten geven, MAAR! zal na een niet al te lange tijd compleet het tegenovergestelde resultaat geven, nl je word vetter en zwaarder dan ervoor.

Dus: dieet sucks, big time! elk dieet, geen uitzonderingen.

Wat je nodig hebt is een goed uitgebalanceerd voedingsschema afgestemd op jouw behoeften, zowel om het mentaal vol te houden , maar nog veel belangrijker; om het lichamelijk vol te houden en tegelijkertijd de resultaten te bereiken voor die BEACHBODY, 365 dagen per jaar.